Ingrediente:
2 cani supa de ciuperci
2 cepe mari, taiate marunt
1 lingura ulei sau ulei de masline
150g ciuperci, taiate felii subtiri
2 linguri pasta de rosii
1/8 lingurita boia iute, dupa gust
400g spaghete
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
1. Se pune la fiert apa pentru pastele fainoase.
2. Intr-o cratita, se pun la fiert supa pana cand scade la 1 cana. Se pune continutul deoparte.
3. Intr-o tigaie se inabuseste ceapa in ulei, la foc potrivit. Se mareste focul putin, se adauga ciupercile si se lasa pana cand acestea devin aurii si lichidul s-a evaporat. Se adauga pasta de rosii si boiaua iute.
4. Se fierb spaghetele.
5. Se adauga supa de ciuperci si sosul de rosii cu ciuperci in tigaie si se lasa sa fiarba. Se pune sare si piper dupa gust, se reduce focul si se mai lasa 5 minute, amestecand.
6. Cand pastele sunt gata, se scurg de apa si se pun in tigaie. Se amesteca, se iau de pe foc si se servesc imediat.
Pofta buna.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu